Mooie samenwerking tussen GCA Finance en
FiHansieel

De samenwerking tussen GCA Finance en FiHansieel

De succesvolle samenwerking tussen GCA Finance en FiHansieel met betrekking tot debiteurenbeheer heeft een positieve impact gehad op beide organisaties. GCA Finance, een gerenommeerd financieel dienstverleningsbedrijf, heeft zijn expertise op het gebied van debiteurenbeheer ingezet om FiHansieel te ondersteunen bij het beheer van hun openstaande vorderingen.

Over GCA Finance 

GCA Finance heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van debiteurenbeheer, incassoprocedures en risicobeoordeling. Ze hebben hun expertise gebruikt om FiHansieel te helpen bij het implementeren van effectieve debiteurenbeheerstrategieën en -processen. Dit omvatte het beoordelen van de huidige debiteurenportefeuille, het identificeren van mogelijke risico's en het ontwikkelen van maatregelen om de betalingen te verbeteren en het risico op oninbare vorderingen te verminderen.

GCA Finance heeft ook ondersteuning geboden bij het implementeren van geautomatiseerde herinneringen en follow-ups om klanten aan hun betalingsverplichtingen te herinneren. Deze maatregelen hebben geleid tot een betere cashflow en een vermindering van het aantal achterstallige betalingen bij FiHansieel.

Daarnaast heeft GCA Finance FiHansieel voorzien van periodieke rapportages en analyses om de prestaties van het debiteurenbeheer te volgen en eventuele knelpunten of verbeterkansen te identificeren. Deze inzichten hebben FiHansieel geholpen bij het nemen van geïnformeerde beslissingen en het aanpassen van hun strategieën om nog betere resultaten te behalen.

De samenwerking tussen GCA Finance en FiHansieel heeft geleid tot aantoonbare resultaten. FiHansieel heeft zijn cashflow verbeterd, de betalingstermijnen verkort en het aantal wanbetalingen verminderd. Bovendien heeft het bedrijf waardevolle inzichten gekregen in hun debiteurenportefeuille en is het beter gepositioneerd om financiële risico's te beheren.

Conclusie:

Al met al kan de samenwerking tussen GCA Finance en FiHansieel worden beschouwd als een succesverhaal in het domein van debiteurenbeheer. GCA Finance heeft zijn expertise en diensten effectief toegepast om FiHansieel te ondersteunen bij het optimaliseren van hun debiteurenbeheerprocessen en het behalen van positieve financiële resultaten.

GCA Logo  groot

Uw partner in creditmanagement en helpt uw bedrijf in pole-position

Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuweste trends, meld je aan voor de nieuwsbrief