Debiteurenbeheer in goede handen voor!
Kraamzorg de Eilanden

Over Kraamzorg de Eilanden

Kraamzorg de Eilanden biedt kraamzorg diensten aan jonge gezinnen en heeft een goede reputatie opgebouwd in de sector. In 2021 bleek dat Kraamzorg de Eilanden hun debiteurenbeheer niet op orde had. Dit had met name te maken met de systemen die ze daarvoor moesten gebruiken. Met als resultaat, facturen die onbetaald bleven.

De aanpak om ondersteuning te geven op het gebied van debiteurenbeheer

Om deze problemen aan te pakken, besloot Kraamzorg de Eilanden de hulp in te roepen van GCA Finance. GCA Finance heeft al vele jaren ervaring met het ondersteunen van bedrijven bij het innen van openstaande vorderingen en het verbeteren van hun cashflow.

GCA Finance implementeerde debiteurenbeheer software en koppelde deze met het boekhoudpakket van Kraamzorg de Eilanden. Ook verzocht Kraamzorg de Eilanden, vanwege tekort aan “handjes” of GCA Finance het debiteurenbeheer kon overnemen. Vervolgens nam GCA Finance contact op met de cliënten van Kraamzorg de Eilanden en benaderde hen op een vriendelijke en professionele manier met het verzoek de verschuldigde eigen bijdrage te betalen. 

Het team van GCA Finance werkt nog steeds nauw samen met Kraamzorg de Eilanden om ervoor te zorgen dat facturen worden verzonden. Als resultaat van het harde werk van GCA Finance, begonnen de klanten van Kraamzorg de Eilanden hun betalingen op tijd te voldoen en werden openstaande facturen sneller afgehandeld.

Conclusie

Dankzij de expertise en toewijding van GCA Finance, kon Kraamzorg de Eilanden de cashflow verbeteren en zich weer richten op hun kernactiviteit: het bieden van kwalitatieve kraamzorg aan jonge gezinnen. Het management van Kraamzorg de Eilanden is zeer tevreden over de resultaten. De samenwerking tussen Kraamzorg de Eilanden en GCA Finance is, tot op de dag van vandaag, een groot succes.

GCA Logo  groot

'"Debiteurenbeheer is echt niet lastig"

Contact
Image
Aanmelden voor nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste trends, meld je aan voor de nieuwsbrief