Hulp bij het incasseren onbetaalde facturen!
Quality Partner Survey

Over Quality Partner Survey

Quality Partner Survey, een gerenommeerd bedrijf dat bekend staat om hun onafhankelijke kwaliteitscontrole van groente en fruit, had te maken met een uitdaging die veel bedrijven maar al te goed kennen: onbetaalde facturen. Het niet tijdig ontvangen van betalingen kan een aanzienlijke invloed hebben op de financiële gezondheid van een bedrijf en de groei belemmeren. Gelukkig vond Quality Partner Survey de perfecte partner in GCA Finance om deze uitdaging aan te gaan.

GCA Finance, expert op het gebied van debiteurenbeheer met een bewezen staat van dienst, stapte in om Quality Partner Survey te ondersteunen bij het incasseren van hun onbetaalde facturen. Wat volgde was een samenwerking gebaseerd op professionaliteit, deskundigheid en betrokkenheid, die al snel vruchten begon af te werpen.

De analyse en aanpak

Het eerste kenmerk dat opviel tijdens de samenwerking met GCA Finance was hun diepgaande begrip van de specifieke behoeften van Quality Partner Survey. Ze stelden een strategie op maat op, waarbij ze rekening hielden met de unieke omstandigheden van het bedrijf. Deze strategie omvatte een grondige analyse van de openstaande vorderingen en het identificeren van de meest effectieve manier om deze te innen.

GCA Finance ging echter verder dan alleen het innen van de onbetaalde facturen. Ze begrepen het belang van het behoud van klantrelaties en hebben zich op een professionele en empathische manier opgesteld. Ze handelden eventuele geschillen af met respect voor alle betrokken partijen en zorgden voor open communicatie gedurende het hele proces. Dit zorgde ervoor dat Quality Partner Survey niet alleen de betalingen ontving, maar ook de klantrelaties kon behouden en versterken.

Conclusie

Het succes van de samenwerking met GCA Finance ging verder dan het incasseren van de onbetaalde facturen. Het gaf Quality Partner Survey ook waardevolle inzichten om hun interne incassoproces te optimaliseren en toekomstige wanbetalingen te voorkomen. 

GCA Logo  groot

Uw partner in creditmanagement en helpt uw bedrijf in pole-position

Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuweste trends, meld je aan voor de nieuwsbrief