De oplossing voor!
Samenwerking Ecoloss Project BV en GCA Finance

Over Ecoloss, "millieu" incidenten expert

EcoLoss is een onafhankelijke dienstverlener. Ecoloss is naast het adviseren, gespecialiseerd in de afhandeling en afwikkeling van incidenten, met name waar het om voorvallen met milieu-impact (bodem) gaat. Hieronder vallen incidenten met gevaarlijke stoffen zoals asbest en kwik, maar ook chemicaliën en de meer bekende bodem- en wegdekverontreinigingen met brandstoffen en olieproducten.

Wanneer is het begonnen?

Toen Ecoloss Project BV in 2022 contact opnam met GCA Finance, hadden ze echter problemen met hun debiteurenbeheer. Klanten betaalden niet op tijd of helemaal niet, waardoor de cashflow van het bedrijf onder druk kwam te staan. Het was tijd om actie te ondernemen en de hulp van experts in te schakelen.

GCA Finance is een gerenommeerd financieel adviesbureau dat gespecialiseerd is in debiteurenbeheer. Het bedrijf had al vele jaren ervaring met het ondersteunen van bedrijven bij het innen van openstaande vorderingen en het verbeteren van hun cashflow.

GCA Finance ging aan de slag met Ecoloss Project BV en ontwikkelde een op maat gemaakt plan om het debiteurenbeheer te verbeteren. Het team nam contact op met de klanten van Ecoloss Project BV en verzocht hen op een professionele en vriendelijke manier om openstaande en/of vervallen facturen te betalen.

Als resultaat van het harde werk van GCA Finance begonnen de klanten van Ecoloss Project BV hun betalingen op tijd te voldoen. 

Conclusie

De samenwerking tussen Ecoloss Project BV en GCA Finance bleek een groot succes te zijn. Het bedrijf was in staat om de cashflow te verbeteren en hun financiële situatie te stabiliseren. 

Dankzij de expertise en toewijding van GCA Finance kan Ecoloss Project BV zich richten op hun kernactiviteiten en hun bedrijf verder laten groeien, terwijl ze erop vertrouwen dat hun financiële situatie in goede handen is. Het debiteurenbeheer is nu goed geregeld en Ecoloss Project BV heeft een sterke basis voor toekomstige groei en succes.

GCA Logo  groot

Uw partner in creditmanagement en helpt uw bedrijf in pole-position

Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuweste trends, meld je aan voor de nieuwsbrief