Optimalisatie door de Order to Cash-scan van GCA Finance
Verbrugge International

Over Verbrugge International, een toonaangevend logistiek bedrijf

Verbrugge International, een toonaangevend logistiek bedrijf, stond voor uitdagingen binnen hun Order to Cash-proces. GCA Finance voerde een grondige Order to Cash-scan uit om inefficiënties te identificeren. De scan resulteerde in een gedetailleerd actieplan dat Verbrugge International hielp bij het optimaliseren van hun financiële processen en het verbeteren van de cashflow.

Analayse en aanpak

GCA Finance analyseerde het volledige Order to Cash-proces van Verbrugge International, waarbij ze gebruikmaakten van geavanceerde technologieën en datagedreven methodieken. Ze ontdekten uitdagingen zoals het factureren van klanten, het incasseren van openstaande vorderingen en het beheer van disputen.

Na het voltooien van de scan presenteerde GCA Finance hun bevindingen aan het managementteam van Verbrugge International. Ze stelden een gedetailleerd actieplan voor, inclusief het automatiseren van taken, het implementeren van een geïntegreerd facturatiesysteem en het verbeteren van de communicatie tussen afdelingen.

Verbrugge International was vastbesloten om de aanbevelingen van GCA Finance te implementeren. Door de optimalisaties te doorvoeren, merkte Verbrugge International al snel positieve veranderingen op. Het facturatieproces werd nauwkeuriger en sneller, waardoor klanten tevreden werden gesteld. Bovendien verbeterde het incassoproces, waardoor openstaande vorderingen sneller werden geïnd.

De transformatie had ook een directe impact op de cashflow van Verbrugge International. De efficiëntieverbeteringen resulteerden in een snellere betaling van klanten en een vermindering van disputen, waardoor de cashflow aanzienlijk werd verbeterd.

Conclusie

Dankzij de samenwerking met GCA Finance en de implementatie van de aanbevelingen uit de Order to Cash-scan heeft Verbrugge International hun financiële processen geoptimaliseerd en hun cashflow geoptimaliseerd. Ze hebben nu een efficiënter en effectiever Order to Cash-proces, wat heeft geleid tot verbeterde klanttevredenheid en duurzame groei van het bedrijf.

GCA Logo  groot

Uw partner in creditmanagement en helpt uw bedrijf in pole-position

Contact
Aanmelden voor nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuweste trends, meld je aan voor de nieuwsbrief