In pole-position met GCA Finance!

De beste keuze voor uw incasso en legal traject

Legal woman blue ipad removebg preview
70%

Besparing in tijd

30%

Meer slagingskans

100%

Ontzorging

Bereik financiële gemoedsrust met GCA Finance - jouw betrouwbare partner voor debiteurenbeheer en meer. Wij bieden niet alleen geavanceerde softwareoplossingen, maar begeleiden je ook door het vaak uitdagende incasso- en juridische traject. Ontdek de meerwaarde van GCA Finance en zet een stap richting succes en zekerheid.

Incasso kan een complex en tijdrovend proces zijn, maar met GCA Finance hoef je je daar geen zorgen over te maken. Onze deskundige begeleiding neemt de stress van je schouders en zorgt voor een effectief incassotraject. We helpen je bij het opstellen van professionele aanmaningen, het beheren van betalingsregelingen en zelfs het inschakelen van gespecialiseerde incassobureaus. Met GCA Finance aan jouw zijde, ben je verzekerd van een gestroomlijnd incassoproces dat zowel tijd als geld bespaart.

Maar onze meerwaarde beperkt zich niet alleen tot incasso. We begrijpen dat juridische kwesties soms onvermijdelijk zijn. Daarom staan onze ervaren professionals klaar om je te begeleiden door het juridische traject. Of het nu gaat om gerechtelijke procedures, samenwerking met advocaten of het omgaan met complexe juridische uitdagingen, GCA Finance staat voor je klaar. We zorgen ervoor dat je juridische stappen zorgvuldig en efficiënt worden genomen, met als doel jouw belangen te beschermen en de beste resultaten te behalen.

Door te kiezen voor GCA Finance krijg je meer dan alleen software. Je krijgt een betrouwbare partner die begrijpt dat incasso en juridische zaken van cruciaal belang zijn voor jouw bedrijf. We bieden je de gemoedsrust en zekerheid die je nodig hebt om je te concentreren op de groei en het succes van je onderneming. Met onze uitgebreide kennis en expertise ben je verzekerd van de best mogelijke ondersteuning gedurende het hele proces.

Laat GCA Finance jouw gids zijn naar financiële stabiliteit en groei. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze meerwaarde het verschil kan maken in jouw debiteurenbeheer. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf zich kan concentreren op wat echt belangrijk is, terwijl we tegelijkertijd de incasso- en juridische uitdagingen effectief aanpakken. Kies voor GCA Finance en laat ons jouw betrouwbare partner zijn op weg naar financieel succes.

Software

Overzicht en controle in uw incassodossiers 

Kennis

De combinatie van automatisering en mensen

Hulp

Wij ondersteunen u met een effectief incassoproces

Dit is geschikt voor u.......

Wanneer u incasso en legal wilt en...

70% tijd wilt besparen

100% ontzorgt wilt worden 

Tegen de beste voorwaarden uw facturen wilt opvolgen

Lange termijn samenwerking wilt met een betrouwbare partner

Dit is niet geschikt voor u......

Wanneer u geen incasso en legal wilt en...

U geen hoger rendament wilt uit uw incassotraject

Geen ontzorging wilt 

Geen vertrouwen hebt in een incasso of legal partner

30% hogere slagingskans wilt op uw facturen 

STAP  1

Kennismaking en inventariseren van uw wensen

STAP 2

Aanbieden van de samenwerking en afronden

STAP 3

Start samenwerking met uw incasso of legal partner

STAP 4

30% hogere slagingskans en 70% tijdsbesparing

VOORDELEN incasso en legal door GCA Finance

  1. Expertise en ervaring: GCA Finance beschikt over uitgebreide expertise en ervaring op het gebied van incasso. Door het uitbesteden van incasso aan professionals die bekend zijn met de complexe en vaak veranderende wet- en regelgeving, vergroot je de kans op succesvolle incassoresultaten.

  2. Tijdsbesparing: Het uitvoeren van incassoactiviteiten vergt veel tijd en inzet. Door het uitbesteden van incasso aan GCA Finance kun je jouw interne middelen vrijmaken en je richten op andere belangrijke taken binnen je organisatie. Dit bespaart kostbare tijd en verbetert de operationele efficiëntie.

  3. Maximalisatie van incassoresultaten: GCA Finance streeft ernaar om de incassoresultaten te maximaliseren. Dankzij hun diepgaande kennis en ervaring weten ze welke strategieën en benaderingen het meest effectief zijn om openstaande vorderingen te innen. Dit kan leiden tot een verhoogde cashflow en een verbeterde financiële positie voor jouw bedrijf.

  4. Professionele aanpak: GCA Finance hanteert een professionele aanpak bij het innen van openstaande vorderingen. Ze hebben geavanceerde systemen en tools tot hun beschikking om het incassoproces te optimaliseren. Dit omvat het verzenden van effectieve betalingsherinneringen, het opstellen van betalingsregelingen en het indien nodig inschakelen van juridische stappen.

  5. Klantbehoud en reputatiebescherming: GCA Finance begrijpt het belang van klantbehoud en het beschermen van jouw bedrijfsreputatie. Ze streven ernaar om op een respectvolle en professionele manier met jouw klanten om te gaan, zelfs tijdens het incassoproces. Dit helpt de klantrelaties te behouden en voorkomt negatieve percepties van jouw bedrijf.

GCA Logo  groot

'"Debiteurenbeheer is echt niet lastig"

Contact
Image
Aanmelden voor nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste trends, meld je aan voor de nieuwsbrief